Sponsors bedankt!
Wij bedanken alle sponsors, familie en vrienden die het mogelijk maken deel te nemen aan de zwaarste rally ter wereld: Le Dakar Rally! Wat hebben wij een ongelooflijjk enthousiaste achterban! 

DVCDVC Beregening
DVC Beregening verzorgt voor u de gehele beregeningsinstallatie voor uw tuin, van berekening tot installatie. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van geavanceerde beregeningssystemen. Elke tuin, klein of groot, heeft water nodig om te groeien en te bloeien. DVC helpt u om een optimale beregeningsinstallatie aan te leggen! Klik hier om direct naar de website te gaan.

Iveco schoutenIveco schouten
Dealer van IVECO en Fiat bedrijfswagens met vestigingen in Almkerk en 9 andere vestigingen. Wij bieden een totaalconcept van sales, after sales, financiering, reparatie en onderhoud, vervangend vervoer en specifieke technische oplossingen. Ga hier naar de website.

De Klerk Staalconstructie
De Klerk Staalconstructie is sterk gelieerd aan De Klerk Waterbouw. Wat begon met het verlenen van nevenactiviteiten is uitgegroeid tot een professioneel staalbedrijf. Klik hier voor onze website.

Niwa bv
Slangen, koppelingen en tankwagenappendages. Wij bieden een uitgebreid assortiment direct leverbare producten en bijkomende werkzaamheden tegen scherpe prijzen. Onze producten worden breed toegepast, onder andere in de chemische en industriele sector, de silo en bulk sector en in het levensmiddelentransport. Klik hier voor onze website.

Logo Molenaar.pdfArie Molenaar Motors
In onze prachtige showroom staan meer dan 300 motoren van o.a. KTM, Honda, Suzuki, Yamaha, Kawasaki, MV Agusta en Mash. Zowel nieuwe als gebruikte motorfietsen. Daarnaast vindt u bij ons de mooiste motorkleding en en helmen. Kom langs op Einsteinweg 4 te IJsselstein en/of bezoek onze website hier.

goed-logoMaasoever Cold Store
Een snelgroeiend en innoverend bedrijf, gespecialiseerd in koel- en vriesopslag, loonverwerking van groenten (met name biologische groenten) en het verpakken van diepvriesgroenten. Maasoever Cold Store werkt daarnaast in lijn met de zogenaamde beginselen van de Biologische Landbouw. Lees hier verder op de website.

almbouw_Alm Bouw
Alm Bouw en schilders is een multifunctioneel bouw- en onderhoudsbedrijf. Bij ons kunt u terecht voor herstel- en verbouwingswerk, facilitair onderhoud van gebouwen en instellingen en voor ver- en nieuwbouw projecten. Ook zijn wij een allround schildersbedrijf voor binnen- en buitenschilderwerk, behangen en glaszetten. Meer informatie vindt u op onze site, klik hier.

multiterm_bvMultitherm
Vloerverwarming of vloerkoeling in een bestaand of nog te bouwen pand, met onze ruime ervaring zijn wij de juiste partner voor u. Daarnaast ondersteunen wij u met advies op het gebied van de vloeropbouw en de (na)regeling. Onze werkwijze zorgt ervoor dat we zowel efficiënt als duurzaam bezig zijn, klik hier voor onze website.

logo-eijerkamp-techniekEijerkamp Techniek
Eijerkamp Techniek importeert en verkoopt machines voor verspanende en niet-verspanende metaalbewerking en verzorgt onderhoud, service en advise voor alle metaalbewerkingmachines. Klik hier voor onze website.

  ANKRO Kunststof Verspaning
Door onze jarenlange ervaring met kunststof verspaning zijn wij meer dan een leverancier. Wij produceren, innoveren en helpen u mee door samen met u mee te denken in het ontwikkelen van nieuwe oplossingen voor uw bedrijf. Ook het verspanen, draaien en frezen van composieten valt onder ons specialisme. Bezoek onze website hier.

Duwako Precision Engineering
Een fijnmechanische toeleverancier, key supplier op het gebied van zeer gecompliceerde monodelen en het bouwen van complete samenstellingen voor alle high-tech industrieen. Voor onze webstie, klik hier.   

kiewietAutobedrijf Kiewiet
Autobedrijf Kiewiet bv te Dussen is al meer dan 45 jaar gespecialiseerd in automobielen. 

Euroservice
Uw onafhankelijke en innovatieve servicepartner voor het onderhouden en monteren van professionele grootkeukens in de horeca en zorginstellingen. Bezoek onze website hier.

logo_08metaal08 Metaal
Wij verwerken vooral met diverse soorten staal, RVS, aluminium en kunststof. Onze opdrachten variëren van het maken van trappen, hekwerken en bouwbenodigdheden tot kunstwerken en het repareren van bagger- en offshore materialen. Bezoek onze website hier.

L.A. van den Heuvel speciaal transport
Uw lading te lang, te breed, te hoog of te zwaar? L.A. van den Heuvel beschikt over vakmensen en modern materieel. Twee factoren die samen de oplossing bieden voor uw transportprobleem. Bezoek onze website hier.

GroenJohn Groen Installatietechniek
Wij zijn gespecialiseerd in c.v. installaties in de glastuinbouw, tuincentra’s en utilliteitsbouw. In deze installaties is een grote capaciteit aan warmte nodig, zodat wij hier vaak een cascade system plaatsen. Klik hier om verder te lezen op onze website.

JC Straaltechniek
We behandelen allerlei staal constructies voor de aannemerij, offshore en scheepsbouw. Daarnaast verzorgen wij ook het aflakken van jachten, vrachtwagens en mobiele kranen. Klik hier om verder te lezen op onze website.

  Adlas Metaal
Adlas Metaal is een hypermoderne plaatbewerker. Onze focus ligt op de plaatbewerkingen lasersnijden en zetten. Naast staal en roestvaststaal verwerken we ook aluminium, messing en koper. Bezoek onze website hier.

J.L. Muns
Standaard en speciale hydraulische besturingen, hydrauliek aggregaten of hydraulische aandrijvingen vervaardigen wij van ontwerp tot productie. Tevens revisie en reparatie van hydraulische apparaten en reparatie van cilinders. Bezoek onze website hier.

  Van Helden Engineering
Onze werkzaamheden bestaan zowel uit CnC- als uit conventionele verspaningen, reparatie en automaten werk. Wij voeren werkzaamheden uit voor o.a. de voedingsindustrie, offshore, landbouw en scheepsbouw. Bezoek onze website hier.

Ruytenberg bv
Verhuur van vastgoed. 

Hocoparts
Kwaliteitsgroothandel in Premium motoronderdelen en accessoires en al sinds jaar en dag leverancier voor de motorvakhandel in Europa. Klik hier om naar onze website te gaan.

Dik den Hollander Interieurs
Voor het compleet inrichten van uw woning bent u bij ons aan het juiste adres. In onze sfeervol ingerichte winkel tonen wij u graag alle mogelijkheden die wij u kunnen bieden op het gebied van pvc-vloeren, tapijt, vinyl, gordijnen, vitrage, zonwering en accessoires. Desgewenst geven wij advies aan huis. Kijk hier verder op onze website.

LAB Verduyn BV
LAB Verduyn voorziet in onafhankelijke lastechnische ondersteuning. De ondersteuning die de bedrijven wordt gegeven bestaat voor het merendeel uit (lastechnische) projectbegeleiding, advisering en kwalificering van lasprocedures en lassers/operators. Klik hier voor onze website.

Autobedrijf Klinkhamer
Voor alle automerken verzorgen wij de reparatie, onderhoud en apk keuring, zowel particulier als zakelijk. Daarnaast doen wij zoekopdrachten en ook de verkoop van uw auto kunnen wij voor u verzorgen.. Klik hier om naar onze website te gaan.

Hoegee Suzuki Center
Wij zijn exclusief Suzuki dealer, bij ons vindt u alle Suzuki modellen in de showroom. Daarnaast kunnen wij u adviseren over originele Suzuki motoraccessoires, merchandise en onderdelen. Bij ons bent u ook aan het juiste adres voor occasions, kledingshop, onderhoud en reparatie. Klik hier voor onze website.

Rene Walraven versnellingsbakservice
Voor het reviseren en/of repareren van uw handgeschakelde versnellingsbak. Onze specialisatie ligt hierin bij de handgeschakelde versnellingsbak van de personenauto en lichte bedrijfswagen. Klik hier om naar onze webste te gaan.

Cafe – Cafetaria De Alm
Aan de ene kant cafetaria Plaza De Alm voor het afhalen van maaltijden. Aan de andere kant dorpskroeg alias eetcafe De Alm voor gezellig praatje onder het genot van een drankje. Klik hier voor onze website.

Gruko Montage
De landelijke specialist in glazen douchewanden en douchedeuren op maat. Vakkunduig en betaalbaar. Meer weten over de productie en montage van uw glazen douchewand of glazen deur, klik hier voor onze website.

Conver-logo-RAL2004Conver
Wij zijn een fabriek die machines ontwikkelt en bouwt die grensverleggend zijn. Door onze kennis en ervaring kunnen wij maatwerkoplossingen leveren voor varende, amfibische en rijdende machines. Klik hier om naar onze webste te gaan.

CornetCornet Autoschadeherstel
Schade snel en vakkundig hersteld en alle werkzaamheden omtrent de schade-afwikkeling voor u verzorgd. Wij bieden Totaal Schadeherstel; het kwaliteitszorgsysteem dat expliciet de reparatiekwaliteit borgt. Lees hier verder op onze website.

StolkMark Stolk Techniek & Service
Persoonlijk contact en service tijdens het totale traject van installatie-, elektra-, sanitair- en verbouwingswerkzaamheden Lees verder op onze website, klik hier.

Pelgrim Safety
Wij zijn uw praktische partner op het gebied van veilig werken op hoogte. Onze specialisten weten wat er speelt op het dak en leveren totaaloplossingen van advies tot het aanleveren van de benodigde documentatie. Lees verder op onze website, klik hier.

Slijpexpert
U bent bij ons aan het juiste adres voor al uw benodigdheden op het gebied van slijpen, schuren, borstelen, ontbramen en finishen. Altijd scherp geprijsd, uit voorraad leverbaar en eenvoudig te bestellen zowel in Nederland als België! Lees verder op onze website, klik hier.

RVS Perfect
Een jong en innovatief bedrijf dat alleen maatwerk in roestvast staal doet. Gespecialiseerd in geslepen en superhoogglans gepolijst materiaal voor profie, buis en plaatwerk. Klik hier voor onze website.

Basic CMYKRolzeil
Rolzeil® is het handige hulpmiddel om de lading van uw aanhanger vliegensvlug af te dekken. Uw zeil/net zit door middel van ons gepatenteerde automatische oprolsysteem op de aanhanger gemonteerd. Klik hier voor onze website.

dubbeldam logoDubbeldam Groep
De Dubbeldam Groep is een vooruitstrevende groep van bedrijven actief in de schadeherstelbranche en in de maakindustrie. De groep heeft continu aandacht voor innovatie, kwaliteit en creativiteit. Bezoek onze website hier.

Timmerbedrijf Jan den Hollander
Een timmerbedrijf waar maatwerk en vakmanschap liefdevol gekoesterd worden. Met een even eenvoudige als heldere bedrijfsfilosofie – kwaliteit betaald zich altijd terug – heeft het zich sinds de oprichting in 2000 toegelegd op kwalitatief hoogwaardige afwerkingen van scheepsinterieurs.. Bezoek onze website hier.

jack oosterwijkJack Oosterwijk Aanhangwagens
Opgericht in 1972 en uitgegroeid tot fabrikant speciaalbouw. Tevens zijn wij dealer van diverse merken aanhangwagens, paardentrailers en boottrailers. Klik hier voor onze website.

Nils 
Experts in smeermiddelen en smeersystemen. Klik hier voor onze website.

Kieboom Werkendam
Groothandel met een zeer ruim assortiment in scheeps- en aannemersmaterialen. Klik hier voor onze website.

4 Figures accountancy en ficaal
Wij nemen uw financiele huishouding uit handen, zodat u zich kunt concentreren op het ondernemen. Klik hier voor onze website.

GLM Service
Specialist op het gebied van boren, frezen en zagen van beton en (natuur)steen met diamant. Klik hier voor onze website.

Irene Logo Irene dtpDubbeldam DTP
Irene Dubbeldam DTP verzorgt vormgeving, drukwerk, relatiegeschenken, bedrijfskleding en is ook beschikbaar voor freelance dtp-werk. Wij zijn zeer flexibel en denken graag mee met de klant om zo samen tot een goed eindproduct te komen. Bezoek onze website hier. 

Narrowcastingscherm.nl
Narrowcasting; beheer content met een vaste PowerPoint of laat uw creatieve geest aan het werk gaan. Een vorm van communicatie waarbij publiek op een bepaalde locatie wordt bereikt door middel van een beperkt netwerk van audiovisuele displays (televisieschermen). Klik hier voor onze website.

 


Vrienden van…

 

Amel en Emma Advokaat
Jos d’n Bakker
Buurtjes Heijns – Cheyanna vof
Peter en Petra van Dijk
Irene en Cornelis Dubbeldam
Sam en Rebecca van den Dungen
Corne vd Geld
Autoservice Genderen
Hans de Graaff
Edwin en Nel van Heijningen
Van Helden Tweewielers
Arie en Mijke van Herwijnen
Herbert en Sandra van Herwijnen
Remco en Madeleine van Herwijnen
Ralf en Margo van Herwijnen
Ouders Den Hollander
Cor en Anneke Huigen
Fam. P. van der Mast
Gerben, Mariska en Bart Mesland
Peter Oosterbeek
Gerard van Oudheusden
P3 – Fam. Pullen
Goos van Pelt
Profile Tyrecenter
RK Services
Marcel en Tonnie Schoggers
Raymond Schouten
Fam. J. van der Stelt
Fam. J. Stolk
Ouders Straver
Frans en Teunie Straver
Bas Swart
Mathieu Tankens
Gert Timmer
Ron Timmer
Jan en Roos Timmermans
Edwin en Geralda Timmers
Twin Air
Ardy Verduijn
Hans en Bettie Vermaat
Sebastiaan Verschoor
Hein en Hennie Vink
Ivo Vink
Vitaal Dussen
Mari en Tonnie Vogel
Stefan en Michelle Vogel
Marianne Vorthoren
Dik en Teuna van Vugt
Arie en Wilna van Weelden
Ferry Westerlaken
Gerrit de Winter
De Zanddijk – Frans Schoonderwoerd